• emblem

    TOFF over kwaliteitsverbetering met Microsoft Dynamics365

Toff is gepokt en gemazeld in de handel van biologische groenten en fruit

Het is een jong groothandelsbedrijf en we werken met toffe, eerlijke producten en toffe mensen dus we zochten ook een Toffe Microsoft Dynamics365 partner. In deze zoektocht naar een nieuwe partner viel Xiptra op omdat, zoals Jeffrey Moret zegt, “ze ons de waarheid vertelden”.

De bedrijfsverbeteringen waren voor TOFF met name te behalen aan inkoop- en voorraadzijde. Ze kopen direct van het land bij toegewijde bio-telers in Europa en ze hebben het lef om bepaalde biologische groenten en fruit met een hoge omloopsnelheid op voorraad te houden. Als je voor 10 uur bestelt, heb je dezelfde dag nog bepaalde bio-groenten en fruit in huis. Met alle informatie en gegevens die Toff uit Microsoft Dynamic365 Business Central haalt is de managementinformatie completer dan ooit. We hebben vanuit de cloud een stabiele ERP oplossing waarbij de logistieke keten en kwaliteitscontrole zijn geperfectioneerd tot een geoliede machine.

De formule van Toff

De formule van Toff is erg succesvol wat blijkt uit het groeiende aantal afnemers van de mooie biologische producten. Dat zijn snijders, kleine supermarkten, groentewinkels, natuurwinkels, marktkooplieden, restaurants en online groente- en fruitshops. Inmiddels exporteren we 70% naar veel landen in Europa, en daarbuiten. Samenwerking, dienstverlening met onze informatievoorziening binnen de keten is nu centraal te komen staan en daarin is transparantie en communicatie van essentieel belang. Samen met onze telers maken wij teelprogramma’s om zekerheid te krijgen over de opbrengsten. Zo weten we exact wanneer we onze biologische producten waar kunnen kopen. Met een geolied distributiesysteem krijgen we de pallets biologische groenten en fruit binnen mum van tijd in Nederland. Onze afnemers hebben directe invloed op de teelprogramma’s van onze telers. Als je bij ons koopt, krijg je alle informatie over de herkomst van jouw biologische groenten en fruit, inclusief de bio-certificaten. Het voelt bijna als zelf inkopen bij een biologische teler.

We zijn klaar voor de toekomst. Nu al onze bedrijfsprocessen zijn ondergebracht in één geïntegreerd platform om met een relatief klein team veel werk te verzetten, moeten we overal en continu inzicht hebben in wat er bij Toff gebeurt. Met de nieuwe Microsoft Dynamics 365 Business Central-omgeving hebben we dat inzicht. Bovendien werkt de oplossing heel fijn samen met Microsoft365.

emblem

WILT U HIER NOG MEER OVER WETEN?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer details over Microsoft Dynamics365 Business Central en Navitrans, meningen van klanten, voorbeelden van reële integraties, gerelateerde artikelen, enz.