• emblem

    Microsoft Dynamics365 Business Central

Microsoft Dynamics365 Business Central is de gebruiksvriendelijke en eenvoudig in gebruik te nemen bedrijfsoplossing van Microsoft

Meer dan 8,1 miljoen gebruikers over de hele wereld beheren met Microsoft Dynamics365 Business Central succesvol hun boekhouding en financiën, verkoop en marketing, logistiek en productie, mensen en bedrijfsprocessen. Het vormt één geheel met Office 365 zodat u efficiënt kunt werken en groeien, met vertrouwde software. Intelligente bedrijfsapplicaties waarmee je al je bedrijfsactiviteiten veilig kunt beheren in de Cloud… Microsoft Dynamics365 wordt gezien als de next generation intelligente bedrijfsapplicaties. Dynamics365 Business Central combineert CRM en ERP functionaliteiten in een variëteit aan applicaties die naadloos samenwerken.

In tegenstelling tot separate ERP en CRM systemen uit het verleden, zijn organisaties nu in staat om een naadloze ervaring te hebben over alle bedrijfsapplicaties. Benut nieuwe mogelijkheden binnen je organisatie en breng mensen, data en processen samen met Microsoft Dynamics365: intelligente bedrijfsapplicaties waarmee je al je bedrijfsactiviteiten kunt beheren en uitvoeren. Wij als Xiptra zijn ervan overtuigd dat continu, slim veranderen noodzakelijk is om succesvol te blijven. Microsoft Dynamics365 Business Central ondersteunt de digitale transformatie van ondernemingen en helpt ze flexibel blijven. Het werkt op basis van het One Microsoft principe. U krijgt robuuste business-tooling die je naar behoefte aanvult met cloud-diensten.

emblem

Microsoft Dynamics365 Business Central in één oogopslag

  • CRM en ERP Software in één krachtige, schaalbare omgeving.
  • Standaard Integratie met Office365.
  • Pas Business Central eenvoudig aan op uw organisatie met Power Apps.
  • Meer inzicht en voorspellend vermogen met Power BI en Cortana.
  • Krachtige tooling om meer uit je gegevens te halen.
  • Gebouwd op het One Microsoft principe.
  • Een continu groeiend aanbod zakelijke apps via Microsoft AppSource.

Wie kiest voor Microsoft Dynamics365 Business Central, kiest voor groei. Je krijgt een productiviteitsbooster waarmee je bestaande processen versnelt. Via Power BI en Cortana doet je echt nieuwe inzichten op, je ziet nieuwe kansen en blijft je de concurrentie voor. Maak de uitvoer van je taken eenvoudiger met Power Apps en geniet van de oneindige schaalbaarheid via Microsoft AppSource. Dynamics 365 helpt je team om uit elk moment het beste te halen. Het is gebouwd op een uitbreidbaar platform en biedt gedeelde gegevens en digitale intelligentie.

Zoek u een sparringpartner die kan meedenken over het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en u kan helpen met het Digitaal Transformeren? Neem dan natuurlijk contact met ons op.

NEEM CONTACT OP!