• emblem

    De slimme en gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossing van Microsoft.

Microsoft Dynamics365 Business Central...

Met Microsoft Dynamics365 Business Central kunt u al uw bedrijfsprocessen in de cloud beheren, van financiën en boekhouding tot marketing en verkoop, van productie en logistiek tot projecten en personeel. Het is een complete oplossing die perfect integreert met Office 365, zodat u altijd en overal kunt werken met vertrouwde software. Bovendien profiteert u van de intelligentie en innovatie van Microsoft Dynamics365, het platform dat CRM en ERP functionaliteiten combineert in één geheel. Microsoft Dynamics365 Business Central maakt het mogelijk om een naadloze ervaring te hebben over alle bedrijfsapplicaties. U kunt uw klanten beter bedienen, uw productiviteit verhogen, uw processen optimaliseren en uw groei stimuleren. U kunt kiezen uit verschillende applicaties die aansluiten bij uw specifieke behoeften en branche. Als Xiptra zijn wij gespecialiseerd in het implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics365 Business Central. Wij helpen u graag om uw digitale transformatie te realiseren en uw concurrentievoordeel te vergroten. Wij werken volgens het One Microsoft principe, wat betekent dat u profiteert van een robuuste en flexibele oplossing die u naar wens kunt uitbreiden met andere cloud-diensten.

emblem

Microsoft Dynamics365 Business Central in één oogopslag

  • CRM en ERP Software in één krachtige, schaalbare omgeving.
  • Standaard Integratie met Office365.
  • Pas Business Central eenvoudig aan op uw organisatie met Power Apps.
  • Meer inzicht en voorspellend vermogen met Power BI en Cortana.
  • Krachtige tooling om meer uit je gegevens te halen.
  • Gebouwd op het One Microsoft principe.
  • Een continu groeiend aanbod zakelijke apps via Microsoft AppSource.

Wie kiest voor Microsoft Dynamics365 Business Central, kiest voor groei. Je krijgt een productiviteitsbooster waarmee je bestaande processen versnelt. Via Power BI en Cortana doet je echt nieuwe inzichten op, je ziet nieuwe kansen en blijft je de concurrentie voor. Maak de uitvoer van je taken eenvoudiger met Power Apps en geniet van de oneindige schaalbaarheid via Microsoft AppSource. Dynamics 365 helpt je team om uit elk moment het beste te halen. Het is gebouwd op een uitbreidbaar platform en biedt gedeelde gegevens en digitale intelligentie.

Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics365 Business Central en wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een demonstratie. Wij laten u graag zien hoe u met Microsoft Dynamics365 Business Central uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

NEEM CONTACT OP!