• emblem

  Over ons en de Rotterdamse aanpak.

FOCUS ON YOUR BUSINESS GOALS

Het beschikken over de juiste informatie op de juiste plek en op het juiste tijdstip is tegenwoordig van essentieel belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Xiptra is leverancier van Microsoft Dynamics 365 Business Central bedrijfssoftware en bijbehorende consultancy. Zo bieden wij geïntegreerde en beproefde oplossingen waarmee uw medewerkers volledig inzicht en grip op de bedrijfsprocessen hebben. Daarmee kunnen zij, en u, altijd op het juiste moment de juiste beslissingen maken. Bij Xiptra vinden we een eerlijk en transparant partnerschap met onze klanten erg belangrijk. We beginnen een project altijd met bepalen wanneer het project voor u succesvol is, en daar committeren wij ons aan.

We houden de lijntjes kort, zodat we snel kunnen schakelen. Xiptra is vanaf 2003 een betrouwbare partner die zich onderscheid door focus op specifieke branches, de kennis van de markt, branche gerichte oplossingen, kennis en vaardigheden van de medewerkers en een bewezen SureStep implementatie methodiek.

We hebben een ruime ervaring in het verbeteren van effectiviteit en efficiency in diverse organisaties; van klein tot groot, van nationaal tot internationaal, van commercieel tot non-profit en we zijn succesvol door onze Rotterdamse aanpak:

 • Geen woorden, maar daden.
 • Geen lange wollige rapporten, maar grote lijnen!
 • Nuchter en effectief.
emblem

Bewezen expertise

Xiptra werkt sinds 2003 met Microsoft Dynamics. De kracht van de Microsoft-producten zelf was een belangrijke reden voor ons om te investeren in Dynamics kennis en producten. Wij zijn ervan overtuigd dat de Microsoft Dynamics365 Business Central nu de meest flexibele en krachtige oplossing is op de huidige markt. Deze oplossing stelt ons in staat om echte zakelijke voordelen te leveren aan onze klanten. Xiptra is een Microsoft Dynamics Silver ERP Partner en onze medewerkers beschikken gemiddeld over meer dan 17 jaar Microsoft Dynamics ervaring. Dat wil zeggen dat wij onze expertise in het uitrollen van Microsoft Dynamics365 ruimschoots hebben bewezen.

 • Lost uw IT-partner al uw problemen op met meer maatwerk?
 • Staan uw cruciale bedrijfsgegevens verspreid over verschillende systemen en is het overzicht ver te zoeken?
 • Stijgen uw onderhoudskosten en het aantal klachten met een zorgwekkend tempo?
 • Zoek u een sparringpartner die kan meedenken over het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en u kan helpen met het Digitaal Transformeren?

Xiptra in het kort

 • 1.Qualities

  Innovatief
  Pragmatisch
  Zeer ervaren
  Betrouwbaar
  Specifieke logistieke branchekennis
  Nuchter en effectief.

 • 2.Expertise

  Microsoft Dynamics365 Business Central
  NaviTrans (oplossing voor logistieke dienstverleners)
  Warehousing
  Power BI
  Power platform
  Microsoft365

 • 3.Verticals

  Logistieke dienstverleners
  Warehousing
  Project organisaties
  (Technische) groothandels

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Bij Xiptra vinden we een eerlijk en transparant partnerschap met onze klanten erg belangrijk. We beginnen een project altijd met bepalen wanneer het project voor u succesvol is, en daar committeren wij ons aan. Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we uw wensen en eisen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven u een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we samen een klik: dan gaan van start.