• emblem

  Over ons en de Rotterdamse aanpak.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor uw bedrijfsbeheer?

Wilt u uw systemen en processen integreren, uw klanten beter bedienen en uw bedrijf laten groeien? Dan is Microsoft Dynamics 365 Business Central de ideale keuze voor u! Microsoft Dynamics 365 Business Central is een complete en moderne oplossing voor bedrijfsbeheer die speciaal is ontworpen voor kleine en middelgrote organisaties.

Met Business Central kunt u al uw bedrijfsactiviteiten beheren in één gebruiksvriendelijk platform, van verkoop en service tot financiën en operaties. U kunt ook profiteren van de krachtige mogelijkheden van het Microsoft cloud-platform, zoals CRM, Power BI, Power Apps en Microsoft Teams.

Of u nu kiest voor een cloud- of on-premise-implementatie, u kunt erop vertrouwen dat Business Central veilig, betrouwbaar en schaalbaar is. U kunt ook eenvoudig uw oplossing aanpassen en uitbreiden met verschillende licentieopties, meerdere omgevingen en bedrijven, en een breed scala aan apps en add-ons.

Bovendien heeft Business Central een bewezen positieve impact op de bedrijven die het gebruiken. Volgens een onafhankelijke studie van Forrester Consulting uit 2020 levert Business Central een ROI van 162% op in drie jaar, vermindert het de wervingsbehoeften met 10% en versnelt het de verkoopprocessen, het projectbeheer en het ketenbeheer.

We hebben vanaf 2003 een ruime ervaring in het verbeteren van effectiviteit en efficiency in diverse organisaties; van klein tot groot, van nationaal tot internationaal, van commercieel tot non-profit en we zijn succesvol door onze Rotterdamse aanpak:

 • Geen woorden, maar daden.
 • Geen lange wollige rapporten, maar grote lijnen!
 • Nuchter en effectief.
emblem

Waarom kiezen voor Xiptra als uw Microsoft Dynamics partner?

Xiptra is meer dan een IT-leverancier. Wij zijn uw strategische partner die u helpt om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken met de beste technologische oplossingen. Wij hebben vanaf 2003 ervaring in het implementeren en optimaliseren van Microsoft Dynamics 365 Business Central, de meest complete en innovatieve oplossing voor bedrijfsbeheer op de markt.

Als Microsoft Dynamics Silver ERP Partner beschikken wij over de nodige kennis, expertise en certificeringen om u een hoogwaardige service te bieden. Wij werken nauw samen met u om uw bedrijfsprocessen te analyseren, uw behoeften te begrijpen en een oplossing op maat te ontwerpen die perfect aansluit bij uw wensen en budget.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren, zoals logistiek, warehousing, projectorganisaties en (technische) groothandels. Wij kennen de uitdagingen en kansen van uw branche en kunnen u adviseren over de beste praktijken en oplossingen om uw concurrentievoordeel te vergroten.

Wij zijn niet alleen experts in Microsoft Dynamics 365 Business Central, maar ook in andere Microsoft-producten die uw bedrijf kunnen versterken, zoals NaviTrans, Power BI, Power Platform en Microsoft 365. Wij zorgen voor een naadloze integratie van al uw systemen en applicaties, zodat u kunt profiteren van een volledig verbonden en geautomatiseerde werkomgeving.

Wij zijn trots op onze Rotterdamse aanpak: geen woorden, maar daden. Wij leveren geen lange en wollige rapporten, maar concrete resultaten. Wij zijn nuchter, pragmatisch en innovatief. Wij gaan voor een langdurige en transparante samenwerking met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Xiptra in het kort

 • 1.Qualities

  Innovatief
  Pragmatisch
  Zeer ervaren
  Betrouwbaar
  Specifieke logistieke branchekennis
  Nuchter en effectief.

 • 2.Expertise

  Microsoft Dynamics365 Business Central
  NaviTrans (oplossing voor logistieke dienstverleners)
  Warehousing
  Power BI
  Power platform
  Microsoft365

 • 3.Verticals

  Logistieke dienstverleners
  Warehousing
  Project organisaties
  (Technische) groothandels

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Bij Xiptra vinden we een eerlijk en transparant partnerschap met onze klanten erg belangrijk. We beginnen een project altijd met bepalen wanneer het project voor u succesvol is, en daar committeren wij ons aan. Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we uw wensen en eisen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven u een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we samen een klik: dan gaan van start.