• emblem

  Warehousing

Optimaliseert u uw logistieke proces met Real-time status-updates. Wat ligt waar voor wie en waarom..?

Magazijnbeheer is een belangrijke discipline binnen elk serieus magazijn. Het gebruik van goede informatiesystemen, ook wel bekend als Warehouse Management Systemen (WMS), is hierbij nagenoeg onmisbaar. Warehouse management systemen (WMS) zorgen ervoor dat u de goederenstromen in en rond magazijnen, distributiecentra en andere distributiepunten optimaal kunt beheersen. Een Warehouse Management Systeem brengt een bedrijf veel voordelen. Deze voordelen gaan over het behalen van efficiëntie en het verhogen van de kwaliteit in logistieke processen. Een belangrijk voordeel van Dynamics Business Central is de naadloze integratie met andere Microsoft-tools en -applicaties, zoals Office 365 en Power BI. Dit stelt gebruikers in staat om gegevens en informatie uit verschillende bronnen te combineren en te analyseren, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen en inzicht kunnen krijgen in hun magazijnprestaties. Het stelt ook gebruikers in staat om rapporten en dashboards te maken om de belangrijkste statistieken en KPI’s te volgen.

Belangrijkste doelen daarvan is om een optimale service te kunnen bieden aan uw klanten, uw rol in de supply chain te verstevigen en de grootst mogelijke leveringsbetrouwbaarheid te kunnen garanderen tegen de laagst mogelijke kosten. Flexibiliteit en kostenefficiëntie maken Public Warehousing een groeiende kracht in de huidige logistieke markt. De bijkomende administratieve uitdagingen vragen om een systeem met precies diezelfde eigenschappen. Navitrans Warehousing is een software-oplossing, 100% ontworpen voor logistieke dienstverleners die diensten leveren voor Public Warehousing. Als logistiek verantwoordelijke is het een kunst om chaotische situaties aan te sturen.

Maar hoe voorkomt u overvolle magazijnen, hoge transportkosten en ontevreden klanten? Door informatie, van uzelf en de klant, snel en correct te interpreteren. Of het nu gaat om orderontvangst, artikelinformatie of tracking & tracing data. Met Navitrans WMS heeft u de juiste digitale intelligentie direct voorhanden. Het is lastig om het verschil te zien tussen alle alternatieven, maar één ding is duidelijk: een bedrijfsoplossing van Microsoft Dynamics365 is meer dan een Warehouse Management systeem. Het is uw gehele bedrijf in helikopterview. Dat vraagt om een intelligent systeem van een ervaren IT partner.

emblem

De belangrijkste voordelen nog even op een rij:

 • Modulair softwareconcept voor exacte registratie van goederenverplaatsingen in warehouses.
 • Productievere in, op- en uitslagprocessen.
 • Minder fouten in de administratie, op de magazijnvloer en dus ook in de leveringen aan klanten.
 • Kostenbesparing in voorraadbeheer door optimale benutting van opslaglocaties.
 • Grotere betrouwbaarheid van de voorraad en een beter voorraadoverzicht.
 • Eenvoudig en intuïtief in gebruik.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

De geïntegreerde financiële module van Microsoft Dynamics365 Business Central biedt flexibele opties en tools om uw bedrijf en zijn boekhouding op te zetten voor rekeninggrafieken, het grootboek, btw-aangiftes en periodieke en terugkerende logboeken. Dankzij geïntegreerde data, intelligente transacties en krachtige analyse- en rapportagemogelijkheden besteedt u minder tijd en inspanningen aan uw boekhouding en belastingadministratie. Met incassobeheer kunt u achterstallige rekeningen opvolgen en innen, het incassoproces efficiënter beheren en zo uw cashflow optimaliseren.

 • Geïntegreerde boekhouding
 • Krachtige analyse- en rapportagemogelijkheden
 • Incassobeheer

We hebben een ruime ervaring in het verbeteren van effectiviteit en efficiency in diverse organisaties; van klein tot groot, van nationaal tot internationaal, van commercieel tot non-profit en we zijn succesvol door “De Rotterdamse aanpak”

 •  Geen woorden, maar daden.
 •  Geen lange wollige rapporten, maar grote lijnen!
 •  Nuchter en effectief.

Bij Xiptra vinden we een eerlijk en transparant partnerschap met onze klanten erg belangrijk. We beginnen een project altijd met bepalen wanneer het project voor u succesvol is, en daar committeren wij ons aan. Door de jaren heen zijn we ons steeds verder gaan specialiseren in bepaalde niches met oplossingen voor Warehouse Management systemen en specifieke software voor groothandels bedrijven waarin je alles eenvoudig vastlegt en real time inzichtelijk maakt. Met onze branchekennis en ervaring maken we graag ook voor u het verschil…

emblem

WILT U HIER NOG MEER OVER WETEN?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer details over Microsoft Dynamics365 Business Central en Navitrans, meningen van klanten, voorbeelden van reële integraties, gerelateerde artikelen, enz.

NEEM CONTACT OP!