• emblem

    NOVO Packaging & Warehousing en de innovatie binnen de bedrijfsmuren

Innovatie binnen de bedrijfsmuren met Navitrans Warehouse management

In het bestaande geautomatiseerde logistieke proces zat niet de ruimte om iedere dag weer iets te verbeteren. Om het dienstenaanbod van Novo Packaging & Warehousing concurrerend te maken en te houden, is er gekozen voor Dynamics NAV en Navitrans, uitgekiende Warehousing automatisering die past bij ons bedrijfsproces, de bestaande IT systemen en natuurlijk onze toekomstplannen.

De uitdaging bij uitstek is de combinatie van scoren met klantgerichtheid én lagere kosten. We kunnen spreken van een optimale benutting van onze capaciteit met een beter inzicht in de levertijden, met rust op zowel de werkvloer als de administratieve afdeling.
U moet dan denken aan de totale routing van onze distributiemagazijnen, orderplanning, het verzenden van de goederen inclusief goederenontvangst alsmede de lokalisatie en de wijzigingen hierop, het verzamelen van de orders, de inzet van bijbehorende transportmiddelen, voorraadbeheer en de complete capaciteitsplanning.

Uniek is dat nu alle medewerkers, en niet alleen een beperkt aantal personen, toegang hebben tot gegevens en informatie, hiermee kunnen werken, en de gegevens en informatie kunnen delen, begrijpen en interpreteren. De expertise en de tijd om dit project snel tot een goed einde te brengen hadden we zelf niet in huis. Xiptra kwam op het juiste moment binnen met een duidelijk verhaal en de praktische en ervaren aanpak die bij ons past.