• emblem

    Wij geloven in de kracht van dingen samen doen

Xiptra en de specifieke expertises van Companial

Xiptra heeft onlangs een overeenkomst gesloten met Companial en maakt daarmee onderdeel uit van een van de snelst groeiende en tevens grootste en meest ervaren Microsoft Partner Organisaties in Europa. Companial is een Microsoft Master VAR en verzorgt voor de bij haar aangesloten partners alle activiteiten omtrent distributie, ondersteuning en support voor Microsoft Dynamics in West Europa. Als Partner van Companial zijn we een onafhankelijke en zelfstandige organisatie, maar profiteren we wel van de kennis en expertise van de professionals van Companial en het netwerk van de aangesloten partners.

emblem

Wat betekent dit voor u?

Voor u als (toekomstige) klant betekent dit dat u enerzijds profiteert van de snelheid en eenvoud van zaken doen met een bereikbare, lokale partner, maar dat u anderzijds bent verzekerd van extra kennis, kunde en vaardigheden van een internationaal opererende organisatie. Dank zij het netwerk van Companial met meer als 1000 collega partners in 75 landen, hebben wij direct toegang tot alle relevante kennis van Microsoft en kunnen we, indien noodzakelijk, heel eenvoudig de specifieke expertises van Companial en andere partners inroepen. Korte lijnen en pragmatisch handelen dat past bij ons en zorgen we ervoor dat we uw vragen snel en vakkundig kunnen beantwoorden.

We delen onze kennis en ervaringen op gebieden als ontwikkeling, implementatie, methodieken, support en specifieke horizontale en verticale (segment)oplossingen, hetgeen onze dienstverlening aan u onze klant natuurlijk ten goede komt. Als klant profiteert u van onze kennis, maar ook van die van de overige professionals binnen het groeiende netwerk van Companial. U bent zeker van de beste oplossing voor uw organisatie, alsmede een vlotte implementatie en uitstekende support.

WILT U HIER NOG MEER OVER WETEN?  Neem dan gerust contact met ons op voor meer details over Microsoft Dynamics365 Business Central, meningen van klanten, voorbeelden van reële integraties, gerelateerde artikelen, enz.