• emblem

    Waarom upgraden naar Dynamics 365 Business Central?

Het belang van het vernieuwen van software

We begrijpen dat het bijzonder moeilijk is voor bedrijven om de manier waarop ze al tientallen jaren werken te veranderen, maar het is belangrijk om gelijke trend te houden met de snelle technologische vooruitgang. Wendbaarheid is de sleutel tot overleven in de steeds veranderende zakelijke omgeving van vandaag. Veel organisaties vertrouwen nog steeds op oudere software zoals NAV. Niettemin zijn er tal van redenen om Dynamics NAV te upgraden naar Microsoft Dynamics365 Business Central. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet

emblem

Wat zijn de redenen op up te graden naar Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Alle versies van Microsoft Dynamics NAV naderen hun einde van hun levensduur

Microsoft heeft de begin- en einddatums voor de NAV Support-levenscyclus aangekondigd. De implementaties van NAV 2013, 2015 en 2017 naderen hun einde van hun levensduur. Dit kan de eerste reden zijn waarom het plannen van een upgrade bovenaan uw prioriteiten moet staan, tenzij u vastbesloten bent om aanzienlijke bedragen te betalen voor support en ondersteuning.

 

Migreren naar de cloud wordt eenvoudig gemaakt met Business Central

Microsoft Dynamics365 Business Central, het moderne boekhoud- en ERP-platform van Microsoft, is gebouwd met de cloud in het achterhoofd. Er is geen mogelijkheid van malware of ransomware-inbraak in Dynamics365 Business Central, omdat het is ontworpen met het oog op beveiliging. Business Central geeft u controle over de gegevens van uw bedrijf en helpt deze tegelijkertijd te beschermen tegen onbevoegde toegang dankzij de automatische datacenterversleuteling van Microsoft. Overstappen naar de cloud is een veiligere optie om de vertrouwelijke en gevoelige gegevens van uw bedrijf te beschermen. Cyberaanvallen komen steeds vaker voor, dus moeten de nodige voorzorgsmaatregelen worden genomen. Toegankelijkheid is een ander voordeel van de overstap naar de Cloud. Business Central biedt u de flexibiliteit om te werken vanaf een desktop, tablet of mobiel apparaat, on-premises of in de cloud, op Windows, Android of iOS.

 

Branche specifieke apps zijn beschikbaar als add-on

Met Dynamics 365 Business Central kunt u veel verschillende add-on toepassingen krijgen. Hiermee kunt u het systeem aanpassen aan uw specifieke branche en een verscheidenheid aan extra voordelen voor uw bedrijf behalen. Het gebruik van branche specifieke add-on-toepassingen maakt ook een breder scala aan functionaliteit mogelijk die is afgestemd op de vereisten van uw branche. Dit garandeert dat uw systeem u niet alleen de tools biedt die u nodig hebt om te groeien, maar ook de potentiële toekomstige behoeften van uw bedrijf ondersteunt naarmate het zich uitbreidt.

Gebruik geavanceerde technologieën

Power BI, Power Apps en AI zijn enkele van de nieuwste technologieën die door Business Central worden gebruikt en die niet compatibel zijn met NAV. Als u deze oplossingen in uw bedrijf wilt integreren, moet u upgraden naar Business Central. Het gebruik van geavanceerde technologie stelt u ook in staat om belangrijke bedrijfsprocessen te optimaliseren, wat resulteert in tal van tastbare voordelen voor uw bedrijf. Naarmate de technologie voortschrijdt, zal ook het potentieel van uw bedrijf toenemen.

 

Naadloze integratie met Microsoft 365

Microsoft 365 Business Central biedt naadloze integratie met Microsoft-hulpprogramma’s die u waarschijnlijk al gebruikt, zoals Office, Outlook en Teams. De voordelen van een volledig verbonden systeem zijn onder meer een verhoogde efficiëntie in uw team en minder fouten veroorzaakt door verschillende systemen. De integratie van Microsoft-producten zorgt er ook voor dat uw systeem regelmatig upgrades en beveiligingsoplossingen ontvangt, waardoor de integriteit van uw bedrijfsgegevens wordt gewaarborgd.

emblem

Waarom Xiptra Business solutions

We houden de lijntjes kort, zodat we snel kunnen schakelen. Xiptra is vanaf 2003 een betrouwbare partner die zich onderscheid door focus op specifieke branches, de kennis van de markt, branche gerichte oplossingen, kennis en vaardigheden van de medewerkers en een bewezen SureStep implementatie methodiek. We hebben een ruime ervaring in het verbeteren van effectiviteit en efficiency in diverse organisaties; van klein tot groot, van nationaal tot internationaal, van commercieel tot non-profit en we zijn succesvol door onze Rotterdamse aanpak:

  • Geen woorden, maar daden.
  • Geen lange wollige rapporten, maar grote lijnen!
  • Nuchter en effectief.

Zoek u een sparringpartner die kan meedenken over het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en u kan helpen met het Digitaal Transformeren?

Neem dan natuurlijk contact met ons op.