• emblem

    Slimme functionaliteit in Dynamics 365 Business Central

Neem betere beslissingen voor uw bedrijf op basis van prognoses

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central krijgt u niet alleen klassieke ERP-functionaliteiten, maar ook AI-functionaliteiten die voortdurend worden verbeterd. U rekent immers op de technische pionier Microsoft.  Van prognoses en automatische diagrammen in de ERP-oplossing tot beeldherkenning,  alle functies zijn inbegrepen en kunnen met slechts een paar klikken worden geïntegreerd.

emblem

Kunstmatige intelligentie (AI) in Dynamics 365 Business Central

Een van de actuele onderwerpen is recentelijk het gebruik van kunstmatige intelligentie in ERP-systemen geworden om de kwaliteit van de geleverde diensten en een betere organisatie binnen de onderneming te verbeteren. Verwachtingen, voorspellingen en prognoses van trends in Microsoft 365 Business Central voldoen aan de verwachtingen, die moeten helpen bij het beheren van de bedrijfsstrategie, die de werkelijke situatie van uw bedrijf beïnvloedt, bijvoorbeeld door een concurrentie voordeel in de markt te behalen of de juiste strategie te kiezen voor de toekomst.

Dynamics 365 Business Central maakt de implementatie van moderne Artificial intelligence-oplossingen mogelijk, in lijn met de diensten van Azure AI  Azure Machine Learning en Cognitive Service, waardoor de systemen steeds intelligenter worden.

Azure Machine Learning is een cloud gebaseerde service die het hele pad bestrijkt, van training, implementatie, automatisering van tracking en machine learning tot het beheer ervan. Dankzij de gegevensverwerkingstechnologie die mogelijk wordt gemaakt door machine learning, detecteert het systeem specifieke afhankelijkheden in processen zonder dat er gegevensmodellen hoeven te worden geprogrammeerd en gemaakt. De verzamelde informatie wordt snel geanalyseerd en berekend, en dankzij dit kunnen we trends, resultaten en zelfs toekomstig gedrag in individuele processen voorspellen.

Forecasting in Dynamics 365 Business Central

Dankzij forecasting en forecasting, die tegenwoordig steeds meer verwante elementen worden, kunnen we klanten bijvoorbeeld een gepersonaliseerd aanbod van diensten aanbevelen op basis van hun eerdere keuzes. Een ander voorbeeld is de mogelijkheid om betalings- en banktransacties te beveiligen als het systeem dankzij machine learning vaststelt dat er een verdachte transactie wordt uitgevoerd, dat wil zeggen een transactie die verder gaat dan de toegestane afwijking of procedures, bijvoorbeeld door een onbekende plaats van gebruik van een betaalkaart.

Azure Cognitive Service is ook een cloud gebaseerde service waarmee u geavanceerde cognitieve analyses in uw toepassingen kunt maken. Doorslaggevend voordeel van deze oplossing is dat er extra cognitieve functies aan de applicatie kunnen worden toegevoegd zonder enige kennis van kunstmatige intelligentie (AI). Azure Cognitive Service omvat een aantal services waarmee u nieuwe cognitief-analytische oplossingen kunt maken met behulp van echt menselijke zintuigen, dankzij het feit dat ze kunnen zien, horen, spreken, zoeken, begrijpen, maar vooral ook specifieke beslissingen kunnen nemen .

Een betere basis voor beslissingen… De ERP-oplossing voert taken uit door automatisch waarden zoals voorraad- of verkoopcijfers te voorspellen die anders zouden moeten worden gedaan.

emblem

WILT U HIER NOG MEER OVER WETEN?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer details over Microsoft Dynamics365 Business Central en Kunstmatige intelligentie, meningen van klanten, voorbeelden van reële integraties, gerelateerde artikelen, enz.