• emblem

    Microsoft Dynamics NAV2017

Wat is Microsoft Dynamics NAV2017

Microsoft Dynamics NAV is een volledig geïntegreerde, flexibele bedrijfsmanagementoplossing. Het automatiseert en stroomlijnt primaire bedrijfsprocessen. Microsoft ontwikkelt het ERP-systeem Dynamics NAV in de breedte. Dat levert een complete set functionaliteiten in één geïntegreerd systeem op. Microsoft Dynamics NAV kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, perfecte integratie en flexibiliteit en is niet meer los te zien van Office 365. In de nieuwste versie worden deze twee werelden naadloos aan elkaar verbonden.

emblem

Productiviteit en Business Apps worden één

Naast het verwerken van bijvoorbeeld een serviceorder vanuit uw Outlook, betekent dit ook dat een product als Power BI volledig integraal binnen NAV beschikbaar zal zijn. Verschillende modules (o.a. CRM en Financieel) kregen een update om de gebruikerservaring in NAV2017 te verbeteren.

Ook NAV2017 kent nieuwe mogelijkheden, zo is het vanaf de komende versie mogelijk om afbeeldingen te tonen in NAV. Een productlijst wordt op deze manier vele malen aantrekkelijker. Het platform zelf werd ook verbeterd. Op technisch vlak en wat betreft de gebruiksvriendelijkheid op desktop, tablet en smartphone door middel van de verschillende Apps.

De integratie van andere Microsoft producten staat hoog in het vaandel. Denk aan Dynamics CRM, Cortana, PowerApps, HoloLens en Flow. Slimme applicaties die u in staat stellen productiever te zijn.

NAV 2017 is zowel On Premise ( lokaal geïnstalleerd ) als in de Cloud beschikbaar is. Het beschikken over de juiste informatie op de juiste plek en op het juiste tijdstip is tegenwoordig van essentieel belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Om een correcte informatievoorziening te realiseren is het belangrijk dat de kennis van de mensen, het gebruik van de systemen, de beschikbaarheid van de data in IT systemen en het juiste beleid goed op elkaar zijn afgestemd.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden neem nu vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!