• emblem

    Een one size fits all oplossing past niet voor iedereen

One size werkt niet voor iedereen

Een ERP software pakket is een essentieel onderdeel voor de activiteiten van elke succesvolle organisatie geen twee bedrijven zijn echter hetzelfde. Als het gaat om bedrijfssoftware, kan één maat niet voor iedereen geschikt zijn. In veel gevallen bepalen operationele verschillen het duidelijke concurrentie voordeel van een organisatie. Een ERP pakket is een complex systeem dat is ontworpen om op verschillende niveaus te werken en tegemoet te komen aan diverse bedrijfssectoren. ERP-voordelen worden vaak pas ontdekt wanneer het systeem is afgestemd op specifieke maar dynamische bedrijfsbehoeften. Meer dan ooit worden de organisaties vandaag de dag gekenmerkt door hun unieke smaken en nuances. Microsoft Dynamics365 Business Central is een ERP platform dat is ontworpen met enorme flexibiliteitsmogelijkheden waarmee u nu al gebruik kunt maken van meer dan 3000 Apps welke perfect bij uw processen kunnen passen.

emblem

Geen gedwongen bedrijfsprocessen

Traditionele ERP-oplossingen vereisen vaak drastische veranderingen in de bedrijfsprocessen van een organisatie. Daar in tegen kan Business Central op maat worden ingericht om ervoor te zorgen dat de workflow en het bedrijfsproces van een organisatie ongewijzigd blijft. Aanpasbare workflows, rapporten met behulp van Power BI, de snelle leercurve, eenvoudige acceptatie, en de minimale impact op de bedrijfsprocessen zorgen voor een enorme productiviteit boost. Focus op flexibiliteit en schaalbaarheid. Organisaties kunnen afschalen of opschalen op basis van hun dynamische vereisten met behulp van open, schaalbare en gemakkelijk aanpasbare systemen dit is vooral belangrijk voor groeiende bedrijven of grotere organisaties die hun activiteiten willen afschalen (een fenomeen dat veel wordt waargenomen tijdens Covid).

Eenvoudiger te integreren met services van derden

Microsoft Dynamics Business Central geeft u de vrijheid om te integreren met elke toepassing van derden uit de Market Place dit is wat we noemen technologische onafhankelijkheid. De aanpasbare software stelt u in staat om meer controle te hebben over de ontwikkeling, waardoor uw IT-team cruciale beslissingen kan nemen die zakelijke en technische implicaties hebben tijdens het aanpassen. Met eenvoudige integraties kunt u uw Software aanpassen om alles te kunne doen wat u wilt.

emblem

Toegang tot slimmere bedrijfsinzichten

Uw bedrijfsinzichten kunnen irrelevant zijn als uw ERP niet-gerelateerde gegevens ophaalt om nauwkeurige voorspellingen te doen. Met Power BI haalt gegevens binnen die belangrijk voor u zijn en genereert rapporten die nauwkeurig en to the point zijn. Bovendien kan Microsoft Dynamics Business Central worden geconfigureerd om 3rd party-gegevens te integreren om een uniforme en bijgewerkte database aan te bieden, die toegang biedt tot slimme, waardevolle bedrijfsinzichten die op de langere termijn relevant zijn.

Aanpasbare bedrijfssoftware is de toekomst

Een op sjablonen gebaseerd, traditioneel ERP kan beperkend zijn. De meeste bedrijven variëren in hun workflow en activiteiten. Met een focus op flexibiliteit en schaalbaarheid kunnen kleinere bedrijven de modules aanzetten die ze nodig hebben en de rest elimineren, terwijl ze ook de werkdruk voor hun interne IT-afdelingen verminderen. Met slimmere bedrijfsinzichten en meer controle over de productiviteit kunnen bedrijven zich gemakkelijk richten op het stimuleren van groei en het verbeteren van de omzet. Aanpasbare ERP-oplossingen bieden toegang tot API’s en bieden de mogelijkheid om niche-oplossingen van derden te integreren waarmee bedrijven eenvoudig nichefuncties aan hun ERP-oplossingen kunnen toevoegen of verwijderen en meer controle hebben over zowel ontwikkeling als implementatie.

WILT U HIER NOG MEER OVER WETEN?  Neem dan gerust contact met ons op voor meer details over Microsoft Dynamics365 Business Central, meningen van klanten, voorbeelden van reële integraties, gerelateerde artikelen, enz.