• emblem

    Bedrijfssoftware buiten de bedrijfsmuren

De Cloud is onmisbaar voor organisaties

Bij Xiptra geloven we dat organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Elke werknemer is namelijk ook gewoon een consument, die ervaringen opdoet met innovatieve technologie en die deze kennis en verwachtingen meeneemt, de organisatie in. Cloud oplossingen helpen kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren. Zo groeit de organisatie en wordt meebewogen met veranderingen.

Cloud computing is niet langer alleen een modewoord of niche concept. Het is een realiteit, en meer en meer organisaties maken de strategische verschuiving naar cloud computing voor een breed scala van business software toepassingen. IT afdelingen kunnen zich meer richten op het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, terwijl ze kunnen rekenen op de flexibiliteit, hoge beschikbaarheid en de veiligheid van een ‘off premise’ gehoste infrastructuur. In de nieuwe structuur betalen klanten alleen voor het gebruik van de oplossing, wat een positieve invloed heeft op de Total Cost of Owner ship (TCO) van de software en infrastructuur.

emblem

Wat zijn de voordelen?

Als eerste wordt er bespaard op beheer en dus op kosten

Een nieuwe versie, eventuele problemen in de software, het aanpassen van de onderliggende systemen (onder meer het besturingssysteem) en van de software, aanschaf van extra hardware, veranderende wet- en regelgeving, veranderende technologie het zijn allemaal zaken waar de gebruiker zich niet meer druk over hoeft te maken.

Een ander groot voordeel is de schaalbaarheid

Bij een toenemend aantal gebruikers zijn extra investeringen in de hard en software niet nodig. De gebruiker neemt gewoon extra abonnementen af en Xiptra zorgt ervoor dat het werkt. Een laatste belangrijk voordeel is dat men de software vanaf elke willekeurige plek kan benaderen. Toegang tot het internet is voldoende. Dat schept mogelijkheden om de ketenpartners nauwer te betrekken, maar ook om thuiswerken of  Het Nieuwe Werken mogelijk te maken.

U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten

Onderstaand een opsomming van de belangrijkste samenvatting van de vele argumenten

  • Applicatie service is specifiek voor iedere klant en opgebouwd uit standaard bouwblokken.
  • Duidelijke prijsstructuur – maandelijks een laag en voorspelbaar bedrag.
  • Schaalbaar – snel en gemakkelijk gebruikers toevoegen of verwijderen.
  • Flexibel – de applicatiedienst wordt naar uw wensen ingericht.
  • Kostenbesparingen – geen of minimale investeringen in hardware, software en IT-personeel.
  • Hoog service- en supportniveau door schaalgrootte.
  • U bent niet gebonden aan een vaste plek om uw applicaties te benaderen.
emblem

Wilt u hier nog meer over weten?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer details over Microsoft Dynamics365 Business Central, meningen van klanten, voorbeelden van reële integraties, gerelateerde artikelen, enz.