• emblem

    Bescherm uw bedrijf tegen ransomware-aanvallen...

emblem

Ransomware-aanvallen en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

In het huidige digitale landschap is beveiliging belangrijk voor een bedrijf om te beschermen tegen virtuele rampen. Cyberaanvallen nemen snel toe en teisteren bedrijven van elke omvang. Ongeveer 20% van de kleine bedrijven heeft gevallen van cyberaanvallen gemeld en verliezen geleden door deze inbreuken. Bedrijven moeten prioriteit geven aan de beveiliging van hun activa tegen deze cybercriminaliteit om hun gevoelige gegevens te beschermen. Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt uitgebreide beveiligingsfuncties voor kleine bedrijven om hun belangrijke bedrijfsmiddelen te beschermen tegen verschillende bedreigingen. De software vereist geen installatie of integratie, omdat alles wat nodig is een compatibele webbrowser en een internetverbinding is, waardoor de kosten van upgrades worden geëlimineerd. De suite stelt bedrijven in staat om vanaf elke locatie en elk apparaat met hun gegevens te werken en tegelijkertijd het proces te automatiseren om de productiviteit te verhogen. De implementatiekosten zijn gunstig en de prijzen zijn transparant.

emblem

De dreiging van ransomware-aanvallen...

Ransomware is een malware-aanval die bestanden en gevoelige gegevens versleutelt, de informatie ontoegankelijk maakt en vasthoudt voor losgeld. De aanvaller vraagt om betaling om de gegevens te decoderen en de gebruikerstoegang te herstellen. Losgeldbetalingen zijn duur en brengen enorme verliezen met zich mee voor bedrijven. Een ransomware-aanval verlamt ook websitefuncties, gebruikerstoepassingen en tools voor klantenondersteuning, waardoor de bedrijfsvoering wordt verstoord: daarom moeten bedrijven oplossingen vinden om het aanvalsrisico te beperken en hun paraatheid voor potentiële aanvallen te evalueren. Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid heeft middelen en hulpmiddelen die bedrijven helpen hun cyberbeveiligingsstatus te evalueren. Andere software en tools, zoals antimalwaresoftware en cloudservices, zijn beschikbaar om uw gegevens te beschermen.

emblem

Waarom uw systeem naar de cloud verplaatsen?

Het implementeren van Microsoft Dynamics Business Central voor uw bedrijf heeft enorme beveiligingsvoordelen. Hier zijn enkele voordelen die het systeem biedt:

  • Ingebouwde beveiligingsfuncties Gegevens zijn het belangrijkste bedrijfsmiddel in een bedrijf omdat het van cruciaal belang is voor de besluitvorming, en een ERP-systeem in de cloud helpt dat bedrijfsmiddel te beschermen. Het systeem distribueert uw gegevens over verschillende externe servers om single points of failure te verminderen door redundanties in te stellen.
  • Automatische updates en patches Een ERP-systeem heeft automatische upgrades die ervoor zorgen dat de softwarefunctionaliteit up-to-date is. ERP-leveranciers identificeren en pakken beveiligingskwetsbaarheden aan met patches om potentiële bedreigingen te voorkomen.
  • Toegangsbeheer op afstand Een cloudgebaseerd ERP-systeem verbetert de mobiliteit van zakelijke services, omdat u klanten, aannemers, leveranciers en werknemers toegang tot informatie kunt bieden, waar ze zich ook bevinden. De software zorgt ervoor dat u toegang hebt tot bedrijfsgegevens in het veld, waardoor de productiviteit toeneemt.
  • Noodherstel en back-up Een cloud ERP-systeem beschermt bedrijfsgegevens door regelmatig back-ups te maken van applicaties, besturingssystemen en bestanden, zodat uw services en systemen veilig zijn in geval van een aanval.
  • Voordelen van Cloud Computing Een cloudgebaseerd systeem maakt het gemakkelijker om uw bedrijf te laten groeien, omdat het gemakkelijker is om functies toe te voegen of te verwijderen terwijl u bezig bent. U bent niet afhankelijk van fysieke hardware; vandaar dat bedrijfsuitbreiding gemakkelijker is.

emblem

WILT U HIER NOG MEER OVER WETEN?

Neem dan gerust contact met ons op over hoe u Ransomware-aanvallen kunt voorkomen met Dynamics 365 Business Central, meningen van klanten, voorbeelden van reële integraties, gerelateerde artikelen, enz.

NEEM CONTACT OP!