• emblem

    I DYN Banking de financiële oplossing voor Business Central...

I DYN Banking de financiële oplossing voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

I DYN Banking is een uitgebreide financiële oplossing voor Microsoft Dynamics 365 Business Central, ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren van hun bankactiviteiten. Met IDYN Banking kunnen bedrijven naadloos banktransacties integreren in hun Business Central-omgeving, waardoor efficiëntie, nauwkeurigheid en controle worden verbeterd. Met IDYN Banking kunnen gebruikers eenvoudig bankrekeningen beheren en banktransacties importeren, exporteren en afstemmen. Het biedt ondersteuning voor verschillende bankformaten en protocollen, waardoor bedrijven gemakkelijk kunnen communiceren met verschillende banken en financiële instellingen. Dit stelt bedrijven in staat om hun bankactiviteiten te stroomlijnen en handmatige processen te verminderen. Een van de belangrijkste functies van IDYN Banking is het automatisch importeren van banktransacties. Het kan bankafschriften rechtstreeks vanuit de bankomgeving importeren en deze automatisch matchen met openstaande facturen en betalingen in Business Central. Dit bespaart tijd en minimaliseert handmatige fouten die kunnen optreden bij handmatige gegevensinvoer.

emblem

Betere controle en beveiliging van banktransacties.

IDYN Banking zorgt ook voor een betere controle en beveiliging van banktransacties. Gebruikers kunnen workflows instellen voor het goedkeuren van betalingen en banktransacties, waardoor een strikte goedkeuringsprocedure wordt gevolgd. Bovendien biedt het beveiligingsfuncties zoals gebruikersrollen en rechtenbeheer, waardoor bedrijven de toegang tot bankinformatie kunnen beperken en beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Met IDYN Banking kunnen bedrijven profiteren van geavanceerde rapportagemogelijkheden. Het biedt standaardrapporten voor bankrekeningen, betalingen en cashflow analyse. Gebruikers kunnen ook aangepaste rapporten maken op basis van hun specifieke behoeften en vereisten. Dit stelt bedrijven in staat om financiële gegevens te analyseren en inzicht te krijgen in hun bankactiviteiten op een manier die zinvol is voor hun bedrijf.

emblem

Waarom Direct Banking?

• Altijd up-to-date bankdata in Business Central, geen bestanden meer nodig.
• Wordt automatisch uitgebreid naarmate er meer diensten worden gedigitaliseerd door banken.
• Functioneert binnen de NL lokalisatie in Business Central. (Telebankieren module)
• Eenvoudige installatie en werkt on-premises en als SaaS.
• Geen operationeel gebruik internet bankieren meer nodig. Alle relevante data altijd up to date in Business Central

WILT U HIER NOG MEER OVER WETEN?  Neem dan gerust contact met ons op voor meer details over Microsoft Dynamics365 Business Central, meningen van klanten, voorbeelden van reële integraties, gerelateerde artikelen, enz.

NEEM CONTACT OP!