• emblem

    EXproof over de inplementatie van Business Central...

EXproof over de inplementatie van Business Central met de Rotterdamse aanpak...

EXproof in Barendrecht is een leverancier van explosieveilige producten die voornamelijk uit eigen voorraad levert. Het assortiment bestaat uit kabelwartels, fittings, verlichting, klemmenkasten, alarm- en signaalgevers, en meer, in zowel explosieveilige als industriële uitvoering. Alle producten zijn gecertificeerd volgens lokale of internationale regelgeving en zijn dus veilig in gebruik. EXproof biedt technische ondersteuning, advies en training om klanten te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen. Het bedrijf staat garant voor een snelle levering.

EXproof heeft gekozen voor Microsoft Dynamics Business Central, wat resulteerde in lagere kosten per gebruiker en een toekomstbestendige omgeving. Het onderhoud van de server wordt volledig verzorgd, en gebruikers kunnen gemakkelijk worden toegevoegd of verwijderd als dat nodig is. Bovendien wordt het systeem maandelijks geüpdatet met de nieuwste functionaliteit. Business Central was de ideale keuze voor EXproof omdat het alle gewenste functionaliteiten al had geïntegreerd en het een stabiel en betrouwbaar product is van een grote partij als Microsoft. Hierdoor kan EXproof gemakkelijk meegroeien met veranderingen in het bedrijf en in de markt.

 

 

emblem

De frisse blik, kennis en Rotterdamse aanpak van Xiptra hebben geleid tot een succesvolle implementatie. In plaats van eerst alles uit te vragen en dan pas in te richten, stellen de consultants een bepaalde inrichting voor. Nadat de basis staat, gaan ze de diepte in, waardoor we snel aan de slag konden in een werkende omgeving. Al onze warehouse processen, van het registreren van inkoop, opslag, transport en voorraad, worden nu overzichtelijk samengebracht in Microsoft Dynamics Business Central. Belangrijk is ook dat we geen hinder hebben van afwijkende data doordat elke medewerker met één en hetzelfde systeem werkt. Zo profiteert iedereen van een realtime inzicht in elk stadium van het handelsproces.

Ondernemen betekent risico’s nemen. Onzekere economische tijden maken ondernemingen vanzelfsprekend voorzichtiger in hun aanpak, maar stilstaan is niet de oplossing. Sterker nog, succes in onze branche hangt af van het leveren van een compleet assortiment van topmerken met advies en begeleiding vanuit onze expertise. Met Business Central zijn we nu klaar voor verdere groei in de toekomst.”

emblem

Meer informatie?

WILT U HIER NOG MEER OVER WETEN?  Neem dan gerust contact met ons op voor meer details over Microsoft Dynamics365 Business Central, meningen van klanten, voorbeelden van reële integraties, gerelateerde artikelen, enz.