• emblem

    Hoe kies ik een partner voor Microsoft Dynamics..?

Het kiezen van een partner voor Microsoft Dynamics is een belangrijke beslissing die invloed heeft op het succes van uw project...

Microsoft Dynamics Business Central is een krachtige en veelzijdige oplossing voor het beheren van uw bedrijfsprocessen. Het biedt u de mogelijkheid om uw financiën, verkoop, inkoop, voorraad, projecten, productie en service te integreren en te optimaliseren. Maar hoe kiest u de juiste partner om u te helpen bij de implementatie, het onderhoud en de ondersteuning van deze oplossing? Er zijn veel factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een partner voor Microsoft Dynamics Business Central.

 

emblem

Hier zijn enkele tips om u te helpen bij uw beslissing:

  • Bepaal uw behoeften en doelstellingen. Voordat u op zoek gaat naar een partner, moet u duidelijk weten wat u wilt bereiken met Microsoft Dynamics Business Central. Welke functionaliteiten heeft u nodig? Welke processen wilt u verbeteren? Welke uitdagingen wilt u oplossen? Hoe meet u het succes van uw project?
  • Zoek naar een partner met ervaring en expertise. Een goede partner voor Microsoft Dynamics Business Central heeft niet alleen kennis van de software, maar ook van uw branche, uw markt en uw specifieke behoeften. Een partner met ervaring en expertise kan u beter adviseren, begeleiden en ondersteunen bij elke fase van uw project.
  • Controleer de referenties en certificeringen. Een betrouwbare partner voor Microsoft Dynamics Business Central kan u referenties geven van tevreden klanten die vergelijkbaar zijn met uw bedrijf. U kunt ook controleren of de partner beschikt over de nodige certificeringen van Microsoft, zoals de Gold of Silver Partner status, die aangeven dat de partner voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van Microsoft.
  • Vergelijk de prijzen en voorwaarden. De prijs van een partner voor Microsoft Dynamics Business Central hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van uw project, het aantal gebruikers, de licentievorm, de mate van maatwerk en de service level agreement. Het is belangrijk om de prijzen en voorwaarden van verschillende partners te vergelijken om te zien welke partner u de beste waarde biedt voor uw budget.
  • Kies een partner met wie u een goede relatie kunt opbouwen. Een partner voor Microsoft Dynamics Business Central is meer dan alleen een leverancier. Het is een vertrouwde adviseur die u helpt om het maximale uit uw oplossing te halen. Daarom is het belangrijk om een partner te kiezen met wie u een goede relatie kunt opbouwen, die naar u luistert, die uw feedback waardeert en die bereikbaar en responsief is.

Het kiezen van een partner voor Microsoft Dynamics Business Central is een belangrijke beslissing die invloed heeft op het succes van uw project. Door deze tips te volgen, kunt u een partner vinden die bij u past en die u helpt om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren met Microsoft Dynamics Business Central.

emblem

Bij Xiptra beginnen we een project altijd met het bepalen wanneer het project voor u succesvol is, en daar committeren wij ons aan. We houden de lijntjes kort, zodat we snel kunnen schakelen. Xiptra is vanaf 2003 een betrouwbare partner die zich onderscheid door focus op specifieke branches, de kennis van de markt, branche gerichte oplossingen, kennis en vaardigheden van de medewerkers en een bewezen SureStep implementatie methodiek.

We hebben een ruime ervaring in het verbeteren van effectiviteit en efficiency in diverse organisaties; van klein tot groot, van nationaal tot internationaal, van commercieel tot non-profit en we zijn succesvol door onze Rotterdamse aanpak:

  • Geen woorden, maar daden.
  • Geen lange wollige rapporten, maar grote lijnen!
  • Nuchter en effectief.

MEER INFORMATIE?

WILT U HIER NOG MEER OVER WETEN?  Neem dan gerust contact met ons op voor meer details over Microsoft Dynamics365 Business Central, meningen van klanten, voorbeelden van reële integraties, gerelateerde artikelen, enz.

CONTACT