Xiptra en de specifieke expertises van de QBS group…

Xiptra maakt onderdeel uit van het grootste en snelst groeiende internationale netwerk van Microsoft Dynamics Partners.

In juni 2016 heeft Xiptra een overeenkomst gesloten met QBS group en maakt daarmee onderdeel uit van het grootste en snelst groeiende internationale netwerk van Microsoft Dynamics-partners. QBS group ondersteunt haar partners – resellers en ISV’s – met diensten die gericht zijn op het verhogen van de omzet, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de winstgevendheid.

Recente informatie van Microsoft laat zien dat partners van QBS gemiddeld een beter resultaat laten zien dan andere partners, hetgeen het succes van de strategie onderstreept.

Zij zijn een officiële Value Add SMB Distributor for Microsoft Dynamics en ondersteunen momenteel meer dan 400 partners in 20 landen. Als Partner van QBS group is Xiptra een onafhankelijke en zelfstandige organisatie, maar profiteren we wel van de kennis en expertise van de professionals van QBS group en het netwerk van aangesloten partners.

Voor u als (toekomstig) klant betekent dit dat u enerzijds profiteert van de snelheid en eenvoud van zaken doen met een bereikbare, lokale partner, maar dat u anderzijds bent verzekerd van extra kennis, kunde en vaardigheden van een internationaal opererende organisatie. Dank zij het netwerk van QBS group en de efficiënte communicatiestructuur, hebben wij direct toegang tot alle relevante kennis van Microsoft en kunnen we, indien noodzakelijk, heel eenvoudig de specifieke expertises van QBS group en andere partners inroepen. Korte lijnen en pragmatisch handelen zorgen er voor dat we uw vragen snel en vakkundig kunnen beantwoorden.

We delen onze kennis en ervaringen op gebieden als ontwikkeling, implementatie, methodieken, support en specifieke horizontale en verticale (segment)oplossingen, hetgeen onze dienstverlening aan u – onze klant – natuurlijk ten goede komt. Als klant profiteert u van onze kennis, maar ook van die van de overige professionals binnen het groeiende netwerk van QBS group.

U bent zeker van de beste oplossing voor uw organisatie, alsmede een vlotte implementatie en uitstekende support.