Inspelen op veranderingen met NaviTrans en Microsoft Dynamics365 Business Central.

Logistieke dienstverleners kennen vaak een grote verscheidenheid aan software en systemen om hun processen te beheren. Deze zijn meestal niet of slechts provisorisch gekoppeld. Door deze processen onder te brengen in een allesomvattend systeem kan door de bomen het bos weer gezien worden.

De logistieke sector wordt alsmaar concurrerender. Door het handmatig up-to-date en synchroon houden van verschillende databases en losse documenten gaat kostbare tijd en informatie verloren. En die zijn nodig om de concurrentie voor te blijven, of in te halen. Met de volledig in Microsoft Dynamics NAV geïntegreerde module NaviTrans ziet u uw bedrijfsprocessen in helikopterview of zoomt u juist in op de kleinste details.

Toegevoegde waarde
De goederenstroom op de juiste tijd op de juiste plaats tegen optimale kosten is in een notendop de kern van uw business. Alle benodigde plannings-, transport en financiële informatie wilt u dan volledig onder controle, dus in één systeem hebben. Maar net als de goederen staat de markt niet stil. Uw klanten vragen om tracking & tracing, value added logistics en toegang tot uw systemen. Uw diensten omvatten Forwarding of Public Warehousing? Met NaviTrans en Microsoft Dynamics Business Central kunt u iedere toegevoegde waarde bieden die uw klant maar kan bedenken.

De belangrijkste voordelen even op een rij:

  • Modulair softwareconcept voor exacte registratie van goederenverplaatsingen in warehouses.
  • Productievere in, op- en uitslagprocessen.
  • Minder fouten in de administratie, op de magazijnvloer en dus ook in de leveringen aan klanten.
  • Kostenbesparing in voorraadbeheer door optimale benutting van opslaglocaties.
  • Grotere betrouwbaarheid van de voorraad en een beter voorraadoverzicht.
  • Eenvoudig en intuïtief in gebruik