Xiptra
 

Nieuws

Rotterdam World Gateway en hun duurzame en innovatieve project op de Maasvlakte 2, heeft expliciet gekozen voor Microsoft Dynamics NAV 2013.

Rotterdam World Gateway één van de meest moderne en duurzame containerterminals binnen de Rotterdamse haven en in de wereld, heeft de keuze gemaakt voor Microsoft Dynamics NAV 2013 en Xiptra.

De Rotterdamse Haven, die uiteraard koste wat kost haar mondiale uitstraling en positie van wereldpoort wil behouden, moet haar concurrenten steeds een stap voorblijven. Voor alle producten en diensten die ze levert, is een innovatieve denk- en werkwijze dan ook een absolute must. Rotterdam World Gateway (RWG) beschikt hierover.
Rotterdam is, met een jaarlijkse overslag van 400 miljoen ton, het grootste logistieke knooppunt van Europa en een van de belangrijkste kruispunten van goederenstromen ter wereld. De Haven groeit, in omvang en in uitstraling, vandaar de uitbreiding op Maasvlakte 2 (MV2).

RWG heeft voor Xiptra gekozen wegens de efficiënte projectvoering met eerder opgedane branche kennis van onze bedrijfsprocessen, wat wordt toegepast tijdens de implementatie.
Met straks één centrale database is het ook een stuk eenvoudiger om managementinformatie te delen.
De werkelijke bouw van de RWG-terminal is in juni 2012 begonnen. Wanneer deze in 2014 operationeel is, zal RWG het meest moderne en duurzame overslagbedrijf van de Rotterdamse haven zijn. RWG opereert en concurreert op mondiaal niveau..

 

Moooi .... met de betrokkenheid van Xiptra en de open en eerlijke communicatie gecombineerd met een 'doen wat we beloven'-cultuur vormt.........
Klik hier voor meer informatie.

Return On Investment (ROI), binnen 8 maanden bij de Lotto met Microsoft Dynamics NAV.
Klik hier voor meer informatie.

Bas van Buuren, onze groeidoelstellingen worden ondersteund door Xiptra en Microsoft Dynamics NAV.
Klik hier voor meer informatie.

NOVO Packaging & Warehousing en de innovatie binnen de bedrijfsmuren met Navitrans warehouse management
Klik hier voor meer informatie.

XIPTRA BUSINESS SOLUTIONS | EBWEG 38 | 2991 LT BARENDRECHT | Tel. +31 (0)180 - 644 077 | E-MAIL :INFO@XIPTRA.NL