Xiptra
 

Public Warehousing

Flexibiliteit, kostenefficiëntie en consolidatie maken public warehousing een groeiende kracht in de huidige logistieke markt. De bijkomende administratieve uitdagingen vragen om een public warehousing systeem met precies diezelfde eigenschappen. Als logistiek verantwoordelijke is het een kunst om chaotische situaties aan te sturen. Want Logistiek is een kritische succesfactor. Maar hoe bent u calamiteiten voor ? Hoe voorkomt u overvolle magazijnen, hoge transportkosten en ontevreden klanten? Onder andere door informatie van zowel u klanten als leveranciers snel en juist te interpreteren. Uw klanten gebruiken verschillende soorten ID-codes voor hun artikelen en werken met verschillende systemen. Toch moet u met ze kunnen communiceren. Zowel voor het ontvangen van orders en artikelinformatie als het versturen van tracking & tracingdata. Daarnaast wilt u uw value added services automatisch kunnen factureren en daarbij gebruik kunnen maken van een flexibele prijsmatrix die per klant kan variëren.

Informatie wordt kennis
Dat vraagt om een intelligent systeem van een ervaren IT partner. Xiptra helpt u het hoofd boven water te houden in deze waterval van informatiestromen. Wat uw opdrachtgever ook van u vraagt, Xiptra zorgt ervoor dat uw klanten perfect kunnen worden bediend. De flexibele XML interface laat ons Warehouse Management Systeem met al uw klanten praten. En met de uitgebreide rapportagemogelijkheden weet u zelf ook altijd precies waar u aan toe bent.

Rolgebaseerd werken met Microsoft Dynamics  Meer dan ooit is de branche-expertise van Xiptra, Young en Partners in combinatie met een innovatief platform als Microsoft Dynamics NAV belangrijk. Deze innovatie bestaat bijvoorbeeld uit gebruikerschermen die gepersonaliseert kunnen worden in functie van de rol van de gebruiker binnen de organisatie. Een medewerker op de planningsafdeling wil bijvoorbeeld zicht hebben op de verlofplanning van de chauffeurs, terwijl iemand op de financiële afdeling meer gebaat is met een totaalbeeld over alle openstaande facturen. We hebben een instrument in handen om voor iedere medewerker een aangepast scherm te ontwikkelen met net die informatie die hij nodig heeft.  Dit is zeer gebruiksvriendelijk, stabiel, flexibel, schaalbaar, realtime en beslissingsondersteunend.

De belangrijkste voordelen

  • Modulair softwareconcept voor exacte registratie van goederenverplaatsingen in warehouses en productievere in, op- en uitslagprocessen.
  • Minder fouten in de administratie, op de magazijnvloer en dus ook in de leveringen aan klanten.
  • Kostenbesparing in voorraadbeheer door optimale benutting van opslaglocaties grotere betrouwbaarheid van de voorraad en beter voorraadoverzicht.
  • Toekomstvaste, gebruiksvriendelijke software investering.

 

xiptra

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze specifieke toepassingen binnen uw bedrijf en branche?

De kans is groot dat Xiptra al een passende oplossing heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 0180-644077.

XIPTRA BUSINESS SOLUTIONS | EBWEG 38 | 2991 LT BARENDRECHT | Tel. +31 (0)180 - 644 077 | E-MAIL :INFO@XIPTRA.NL