Xiptra
 

Organisatie

Xiptra stelt bedrijven in staat efficiënt en slagvaardig te ondernemen en bouwt een solide basis voor gecontroleerde groeimogelijkheden. Hoe? Door processen en bedrijfsketens grondig te analyseren en op basis daarvan het ideale business platform te ontwikkelen.

De juiste beslissing, op het juiste moment
Ad-hoc groei en eilandautomatisering zijn typische bijproducten  van een groeiende economie. Wanneer de markt stagneert missen bedrijven hierdoor vaak de slagkracht en flexibiliteit die nodig is om te consolideren. En in te springen op de kansen die de veranderende markt biedt. Xiptra implementeert en onderhoud ERP software die is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision).  Zo bieden wij geïntegreerde en beproefde oplossingen voor specifieke branches waarmee uw medewerkers volledig inzicht en grip op de bedrijfsprocessen hebben. Daarmee kunnen zij, en u, altijd op het juiste moment de juiste beslissingen maken.

Beproefde technologie ondersteunt dagelijks meer dan 1.000.000 gebruikers
Met Microsoft Dynamics NAV geniet u van de voordelen van een wereldstandaard in combinatie met geïntegreerde (lokale) branchefunctionaliteit.  Zonder daarbij de gebruikersvriendelijkheid uit het oog te verliezen. Het succes van uw bedrijf is tenslotte grotendeels afhankelijk van het succes van uw medewerkers. Maar ook de hoge mate van flexibiliteit van het pakket en de naadloze integratiemogelijkheden zijn sleutelfactoren voor een geslaagde implementatie binnen uw onderneming. U wilt tenslotte bedrijfssoftware dat met uw bedrijf mee kan veranderen in plaats van andersom.

Bewezen expertise
Xiptra is een Microsoft Dynamics Silver ERP Partner met medewerkers met gemiddeld 8 jaar Dynamics NAV ervaring.  Dat wil zeggen dat wij onze expertise in het uitrollen van Microsoft Dynamics NAV ruimschoots hebben bewezen. Zoals bijvoorbeeld bij  Uniport Multipurpose Terminals, MOOOI, Nedelko en KWX. Met onze expertise en brancheoplossingen richten wij ons voornamelijk op logistieke dienstverleners, project organisaties en de (technische) groothandel. Tevens helpen wij bestaande Dynamics NAV gebruikers om de gestelde doelen te behalen die zij aanvankelijk voor ogen hadden maar deze bij hun oorspronkelijke Dynamics NAV partner niet hebben bereikt.

Het heft in handen
Lost uw IT-partner al uw problemen op met meer maatwerk? Staan uw cruciale bedrijfsgegevens verspreid over verschillende systemen en is het overzicht ver te zoeken? Stijgen uw onderhoudskosten en het aantal klachten met een zorgwekkend tempo? Dan is dit een goed moment om contact op te nemen met Xiptra. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking en een uiteenzetting van de mogelijkheden en voordelen van een integraal business platform. Waarmee de grip op uw bedrijfsprocessen en ketens weer terug in úw handen komt.

 

 

xiptra

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze specifieke toepassingen binnen uw bedrijf en branche?

De kans is groot dat Xiptra al een passende oplossing heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 0180-644077.

 

XIPTRA BUSINESS SOLUTIONS | EBWEG 38 | 2991 LT BARENDRECHT | Tel. +31 (0)180 - 644 077 | E-MAIL :INFO@XIPTRA.NL