Xiptra
 

Nieuws

Moooi leads the understanding of culture, human needs and technology.
It contributes by creating the most successful innovative design-collection ever and creates unprecedented value and opportunity for its customers, employees, investors and partners.

Logistiek lag er een vraagstuk: Transparante processen en directe verwerking met snelle responsietijden kortom Dynamische afhandeling van magazijntransacties.
Door gebruik te maken van specifieke hulpmiddelen zoals Scanning en Logistieke partner knowhow van Xiptra, was een snelle implementatie realiseerbaar.
Naast een perfecte tracebility van de goederenstroom, zorgt Dynamics NAV 2009 ook voor een efficiŽnte aansturing van onze logistieke processen.
Het reduceert de fouten in het orderpick proces, draagt bij aan een snellere afhandeling van goederen ontvangst en het houdt ons altijd op de hoogte van onze logistieke prestaties.
We zijn in staat om meerdere orders tegelijkertijd te picken en automatische kwaliteitscontroles uit te voeren.

We zijn in staat om meerdere orders tegelijkertijd te picken We kunnen spreken van een kostenverlaging door efficiŽntere, minder foutgevoelig processen en door middel van overzichtelijke dashboards kunnen we sneller reageren op uitzonderingen in onze bedrijfsvoering..
Daarnaast kijken al onze medewerkers naar dezelfde gegevens, gepresenteerd uit diverse invalshoeken door middel het Rol gebaseerd werken.
De informatie is nu snel beschikbaar bij juiste mensen en daardoor kunnen we nu spreken van op feiten gebaseerde besluitvorming.
Met de betrokkenheid van Xiptra en de open en eerlijke communicatie gecombineerd met een 'doen wat we beloven'-cultuur vormt dit een uitstekende basis voor een langdurige succesvolle samenwerking.

 

NOVO Packaging & Warehousing en de innovatie binnen de bedrijfsmuren met Navitrans warehouse management
Klik hier voor meer informatie.

Return On Investment (ROI), binnen 8 maanden bij de Lotto met Microsoft Dynamics NAV.
Klik hier voor meer informatie.

Bas van Buuren, onze groeidoelstellingen worden ondersteund door Xiptra en Microsoft Dynamics NAV.
Klik hier voor meer informatie.

Uniport Multipurpose Terminals "live" met Dynamics NAV!
Klik hier voor meer informatie over Uniport Multipurpose Terminals.

Xiptra Microsfot Dynamics

XIPTRA BUSINESS SOLUTIONS | EBWEG 38 | 2991 LT BARENDRECHT | Tel. +31 (0)180 - 644 077 | E-MAIL :INFO@XIPTRA.NL