Xiptra
 

Financiering

Total Solution Financing
Total Solution Financing helpt u om uw volledige potentieel eerder of makkelijker te bereiken door de totale oplossing beter betaalbaar te maken. Het stelt u in staat om een totaal implementatietraject, geleverd door Xiptra, te financieren. Zowel de software als de dienstverlening, de hardware en het onderhoud, iedere combinatie is mogelijk. Waarom zou u gebruik maken van Total Solution Financing? Hier vindt u drie redenen.

1. Versterk nu uw concurrentiekracht
Veel bedrijven schuiven investeringen in hun technologie op de lange baan vanwege allerlei onzekerheden. Maar juist nu is het de tijd om in de toekomst van uw bedrijf te investeren. Uitstel van technologische investeringen kunnen de lange termijn groei van uw bedrijf bemoeilijken. Total Solution Financing is beschikbaar om de meeste kosten te dekken van een Microsoft Dynamics NAV implementatie, zoals software, diensten, onderhoud en hardware. Terwijl de concurrentie denkt aan investeren, bent u al begonnen. En dat geeft uw bedrijf de voorsprong.

2. Verbeter uw cash flow
Total Solution Financing zet de grote technologie-investering aan het begin van het traject om in betaalbare maandelijkse termijnen. Nu de voordelen benutten en betalen over een termijn van drie tot vijf jaar. Dat betekent voor u dat u de liquide middelen op peil kan houden en de ruimte houdt om te investeren.

3. Maak het u makkelijker
Total Solution Financing maakt het proces van financiering van uw technologie-investering eenvoudig. Eén reden, bijvoorbeeld, is dat u uw financiering bespreekt met mensen die uw business begrijpen. Xiptra begrijpt de details van uw implementatieproject en het concept van software en diensten als onstoffelijke bezittingen. Dit bespaart u tijd omdat u dit alles niet hoeft uit te leggen aan een derde partij, die mogelijkerwijs niet de gehele situatie begrijpt.

Hoe komt u aan Total Solutions Financing?
Het aanvraagprocess is eenvoudig en éénduidig. Het Total Solutions Financing-programma is beschikbaar via Xiptra. Wanneer u heeft besloten om te investeren in Microsoft Dynamics NAV vraag ons dan om een aanvraag in te dienen. Als uw bedrijf voldoet aan de krediet goedkeurings richtlijnen (zoals het merendeel van onze klanten), dan werken we samen met u om de financiering te vinden die bij u past. 

xiptra

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze specifieke toepassingen binnen uw bedrijf en branche?

De kans is groot dat Xiptra al een passende oplossing heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 0180-644077.

XIPTRA BUSINESS SOLUTIONS | EBWEG 38 | 2991 LT BARENDRECHT | Tel. +31 (0)180 - 644 077 | E-MAIL :INFO@XIPTRA.NL